Щука у медовому соусі
- Щука 2 кг
- Мед 2 ст.л.
- Лимон 2 шт.
- Соєвий соус 2 ст.л.
- Горіх мускатний
- Імбир 1 ч.л.
- Лист лавровий 3 шт.
- Масло вершкове 50 г
- Крохмаль 1 ч.л.
- Зелень (кріп, кінза)
Щуку очистити, випатрати.
Нарізати шматочками товщиною 2 см.
Відварити у киплячій воді до готовності.
Цедру одного лимона натерти на дрібній тертці, сік вичавити.
У каструльці розтопити вершкове масло, додати мед, цедру і сік лимона, дрібку мускатного горіха, імбир, лавровий лист, соєвий соус і півсклянки бульйону (після варіння риби). Довести до кипіння.
У півсклянці бульйону розвести крохмаль.
Помішуючи, влити крохмаль у соус і проварити до загустіння (кілька секунд).
Як варіант гарячої страви подавати рибу з соусом і лимоном, посипавши дрібно посіченою заленню.
Щоб приготувати холодну закуску, викласти рибу у глибоку посудину. Залишений лимон нарізати кружечками і викласти по кружечку на кожен шматочок риби. Посипати посіченою зеленню, залити гарячим соусом і залишити у прохолодному місці на 2-3 години або на ніч.
Страви до святого вечорастрави до святого вечора
Правильне харчування з чого початиправильне харчування
ТутДиетические рецепты
Кухонные Принадлежности: рождественская выпечка рецепты.
Рушники оптом: рецепты пасхи. Избавьтесь от варикоза навсегда.
Закупка рецепты - рецепти гарячих страв.
recepti.biz Вкусные быстрые и простые рецепты Десертов
Рецепты блюда на рождествоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
www.recepti.biz.uaИтальянская кухня в Петербурге - пицца, паста, лазанья и многое другое
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter