«Щука - Царівна»

ДРУГІ СТРАВИ
814 «Щука - Царівна»
Фото - «Щука - Царівна»
інгредієнти:
  • Щука (свіжа) 1 кг
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Часник 1 зуб.
  • Яйце 1 шт.
  • Хліб (батон) 60 г
  • Печериці свіжі 3 шт.
  • Масло вершкове 50 г
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)
  • Лимон
  • Кетчуп
  • Зелень
  • Овочі

«Щука - Царівна» інгредієнти

«Щука - Царівна» Щуку почистити, видалити зябра, відрізати голову і випатрати, промити.

фото «Щука - Царівна»Біля основи тушки за допомогою ножа акуратно відокремити шкіру від м'якоті приблизно на 1 см.

«Щука - Царівна» ЩукаРуками продовжити знімати шкірку, як би видавлюючи м'якоть. Не обов'язково «під чисту». Вивернувши пізніше чохол, можна буде підправити (стосується черевця).

«Щука - Царівна» Цибуля ріпчаста І так до хвоста, звільняючи плавці цілком прямо з хребта.

«Щука - Царівна» Часник Дійшовши до хвоста, ножем перерізати кістку. Акуратно вивернути шкірку (панчоху).

«Щука - Царівна» Яйце

«Щука - Царівна» Хліб Цибулину нарізати кубиками, обсмажити у вершковому маслі.

«Щука - Царівна» Печериці свіжі На м'ясорубці перекрутити рибне філе, 3 печериці, 2 шматочки булочки або батона (намочити у воді або молоці і віджати), 1 зубок часнику.

Додати 1 яйце, сіль і перець, смажену цибулю. Все ретельно перемішати.

«Щука - Царівна» Вершкове масло У каструльку влити склянку води, додати спеції рибні і проварити хвилин 10 щучий хребет.

«Щука - Царівна» Сіль Начинити шкірку отриманим фаршем.

Другу цибулину нарізати кільцями (не розбираючи на кільця), укласти на деко. Зверху покласти рибку (і голову теж). Влити рибний бульйон. Поставити запікатися в духовку при 180 градусах на 40 хвилин.

«Щука - Царівна» Перець чорний Готову щуку акуратно викласти на тарілку. Прикрасити.

«Щука - Царівна» Лимон

«Щука - Царівна» Кетчуп

Рецепты диетическиеПроверенные рецепты с фото. Желе, десерты, напитки и даже супы из малины

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter