«Щука - Царівна»
- Щука (свіжа) 1 кг
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Часник 1 зуб.
- Яйце 1 шт.
- Хліб (батон) 60 г
- Печериці свіжі 3 шт.
- Масло вершкове 50 г
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Лимон
- Кетчуп
- Зелень
- Овочі
Щуку почистити, видалити зябра, відрізати голову і випатрати, промити.
Біля основи тушки за допомогою ножа акуратно відокремити шкіру від м'якоті приблизно на 1 см.
Руками продовжити знімати шкірку, як би видавлюючи м'якоть. Не обов'язково «під чисту». Вивернувши пізніше чохол, можна буде підправити (стосується черевця).
І так до хвоста, звільняючи плавці цілком прямо з хребта.
Дійшовши до хвоста, ножем перерізати кістку. Акуратно вивернути шкірку (панчоху).
Цибулину нарізати кубиками, обсмажити у вершковому маслі.
На м'ясорубці перекрутити рибне філе, 3 печериці, 2 шматочки булочки або батона (намочити у воді або молоці і віджати), 1 зубок часнику.
Додати 1 яйце, сіль і перець, смажену цибулю. Все ретельно перемішати.
У каструльку влити склянку води, додати спеції рибні і проварити хвилин 10 щучий хребет.
Начинити шкірку отриманим фаршем.
Другу цибулину нарізати кільцями (не розбираючи на кільця), укласти на деко. Зверху покласти рибку (і голову теж). Влити рибний бульйон. Поставити запікатися в духовку при 180 градусах на 40 хвилин.
Готову щуку акуратно викласти на тарілку. Прикрасити.
Рецепты диетическиеПроверенные рецепты с фото. Желе, десерты, напитки и даже супы из малины
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter