Щука із рисом із духовки

ДРУГІ СТРАВИ
883 Щука із рисом із духовки
Фото - Щука із рисом із духовки
інгредієнти:
  • Щука 800 г
  • Рис 200 г
  • Морква 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Імбир (корінь тертий) 1 ч.л.
  • Часник 1 зуб.
  • Цедра лимона 0.33 шт.
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)
  • Олія рослинна
  • Масло вершкове 10 г

Щука з рисом з духовки інгредієнти Щуку почистити, видалити голову, хвіст, хребет, по максимуму видалити кісточки. Розрізати філе на середні шматки, посолити, поперчити.

Натертий імбир змішати із натертим часником, цедрою і соком 1/3 лимона. Натерти спеціями шматочки риби.

Щука з рисом з духовки Морквину натерти на крупній тертці, цибулю дрібно порізати. Зробити засмажку на олії.

фото Щука з рисом з духовки Форму змастити вершковим маслом, розкласти шматочки риби, щоб між ними залишалося місце.

Щука з рисом з духовки Щука Рис промити і засипати у залишені між рибою проміжки.

Щука з рисом з духовки Рис Зверху рівномірно розподілити засмажку. Посолити. Зверху залити гарячою водою так, щоб вона покривала рис і рибу на 1 см. Багато води лити не потрібно, краще при приготуванні підливати за потребою (хвилин через 30).

Щука з рисом з духовки Морква Поставити у духовку на 50 хв при температурі 160°С. Коли рис стане м'який, можна виймати. Додати жменьку маслин.

Щука з рисом з духовки Цибуля ріпчаста Посипати зеленню.

Салати та закуски з фотоУзнай рецепт простых в приготовлении и невероятно вкусных закусок

Салаты с редькой рецепты с фотоКулинарные рецепты. Мясных, фруктовых и экзотических салатов

Рецепты французских салатов. Рецепт французского салата от юлии высоцкой.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter