Щука із рисом із духовки
- Щука 800 г
- Рис 200 г
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Імбир (корінь тертий) 1 ч.л.
- Часник 1 зуб.
- Цедра лимона 0.33 шт.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Олія рослинна
- Масло вершкове 10 г
Щуку почистити, видалити голову, хвіст, хребет, по максимуму видалити кісточки. Розрізати філе на середні шматки, посолити, поперчити.
Натертий імбир змішати із натертим часником, цедрою і соком 1/3 лимона. Натерти спеціями шматочки риби.
Морквину натерти на крупній тертці, цибулю дрібно порізати. Зробити засмажку на олії.
Форму змастити вершковим маслом, розкласти шматочки риби, щоб між ними залишалося місце.
Рис промити і засипати у залишені між рибою проміжки.
Зверху рівномірно розподілити засмажку. Посолити. Зверху залити гарячою водою так, щоб вона покривала рис і рибу на 1 см. Багато води лити не потрібно, краще при приготуванні підливати за потребою (хвилин через 30).
Поставити у духовку на 50 хв при температурі 160°С. Коли рис стане м'який, можна виймати. Додати жменьку маслин.
Посипати зеленню.
Салати та закуски з фотоУзнай рецепт простых в приготовлении и невероятно вкусных закусок
Салаты с редькой рецепты с фотоКулинарные рецепты. Мясных, фруктовых и экзотических салатов
Рецепты французских салатов. Рецепт французского салата от юлии высоцкой.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter