Щука фарширована "За щучим велінням"
- Щука 1.5 кг
- Рис 0.5 скл.
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Спеції
- Креветки (варені, чищені) 0.5 скл.
- Лимон 1 шт.
- Маслини зелені (без кісточок) 1 бан.
- Майонез
Рибу очистити від луски і випатрати.
Відокремити м'ясо від шкіри, не пошкодивши голову і хвіст. Плавники відрізати не треба.
М'ясо пропустити через м'ясорубку, моркву натерти на тертці, цибулю нарізати, рис відварити. Моркву і цибулю обсмажити до напівготовності. М'ясо, рис, моркву з цибулею посолити, поперчити, перемішати.
Отриманим фаршем наповнити шкіру щуки, викласти з боків відварні креветки, зашити черевце нитками.
Рибу укласти на деко, обмазати майонезом і відправити в духовку на 40 хвилин при 180 градусах.
Готову щуку прикрасити маслинами і шматочками лимона. Для прикраси використати лід, ялинку зробити з кольорового картону і канапе, ляльку Ємелю і відра зробити з відвареної та підрум’яненої в духовці картоплі.
Рецепты Закусок: рецепти святкових закусок.
Салати з кукурудзою рецепти з фотосалати з кукурудзою
Рецепты В Мультиварке Рецепты - салати з свинячого язика. Рецепты быстрой и вкусной диеты.
recepti.biz.ua салаты и закуски рецепты с фото
Торт парижанка рецептТорты и пирожные на заказ. Изготовление тортов на заказ
Званый ужин кулинарное шоу сайт здесь
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter