Щука фарширована "Сюрприз"
697
інгредієнти:
- Щука (шкіра і голова) 1 кг
- Курячий фарш 600 г
- Часник 5 зуб.
- Булочка 200 г
- Яйце 1 шт.
- Сіль
- Перець
- Олія рослинна
- Молоко
Очистити щуку від луски, промити і просушити, гострим ножем надрізати шкіру навколо голови і зняти її від голови до хвоста. Шкіру промити і просолитися. Булку розмочити в молоці, часник натерти на дрібній тертці й змішати з курячим фаршем, додати туди яйце збите сире, сіль і перець. Перемішати. Заповнити цим фаршем шкіру щуки, зашити її, укласти на деко і запекти в духовці на розігрітій олії протягом 40 хвилин при температурі 200 градусів. У разі потреби можна додати води і поливати щуку соком, що утворився.
Подавати на тарілку, прикрасивши.
Кухонные Принадлежности: рецепты рождественской выпечки.
Кулинарные рецепты от Tramontina: салат из ананаса рецепт.
Медовик рецептБисквит В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі