Щука фарширована "Для Ємелі"

ДРУГІ СТРАВИ
602 Щука фарширована "Для Ємелі"
Фото - Щука фарширована
інгредієнти:
  • Щука (свіжа, не заморожена) 1.4 кг
  • Білок яєчний 3 шт.
  • Помідор 2 шт.
  • Перець болгарський 1 шт.
  • Лимон 1 шт.
  • Огірок 1 шт.
  • Кріп 150 г
  • Маслини
  • Батон 70 г
  • Молоко 60 г
  • Спеції (сіль, перець)
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.

Випатрати щуку, залишаючи хвіст і голову. Плавці зрізати. Вийняти хребет, кістки, зябра і вміст голови. Вийняти м'ясо. Булку вимочити у воді, віджати і пом'яти із додаванням молока. М'ясо змішати із білками і готовою булкою. Поставити отриманий фарш на 5 хв у морозилку. Порізати один помідор дрібними шматочками. Дістати фарш і додати у нього нарізаний помідор (3/4). Сіль і перець. Перемішати. Нафарширувати щуку, поступово зашиваючи її. Нарізати цибулю. По готовності укласти щуку у розігрітий сотейник, висипати туди цибулю і помідор (1/4) і готувати 20-25 хв. Другий помідор нарізати півкільцями, лимон і огірок кільцями. У кропові зрізати стебла. Готову щуку викласти на тарілку, прикрасити лимоном, помідором, кропом, огірком і маслинами. Із перцю вирізати корону і закріпити на голову.

Салаты из жареных грибовКлассические и оригинальные рецепты салатов с пошаговыми фото

Рецепты салатов мясныхНабор продуктов с вкусными рецептами от шеф поваров. Доставка на дом

У Вас Хлебопечка? Купите то, чего: рецепты без выпечки. Готовим со вкусом.

Рецепты выпечка в микроволновой печиРецепты и советы. Кулинарные рецепты

Кондитерские формы - новогодний кекс рецепт. У Вас Хлебопечка? Купите то, чего.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter