Щука фарширована "Для Ємелі"
- Щука (свіжа, не заморожена) 1.4 кг
- Білок яєчний 3 шт.
- Помідор 2 шт.
- Перець болгарський 1 шт.
- Лимон 1 шт.
- Огірок 1 шт.
- Кріп 150 г
- Маслини
- Батон 70 г
- Молоко 60 г
- Спеції (сіль, перець)
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
Випатрати щуку, залишаючи хвіст і голову. Плавці зрізати. Вийняти хребет, кістки, зябра і вміст голови. Вийняти м'ясо. Булку вимочити у воді, віджати і пом'яти із додаванням молока. М'ясо змішати із білками і готовою булкою. Поставити отриманий фарш на 5 хв у морозилку. Порізати один помідор дрібними шматочками. Дістати фарш і додати у нього нарізаний помідор (3/4). Сіль і перець. Перемішати. Нафарширувати щуку, поступово зашиваючи її. Нарізати цибулю. По готовності укласти щуку у розігрітий сотейник, висипати туди цибулю і помідор (1/4) і готувати 20-25 хв. Другий помідор нарізати півкільцями, лимон і огірок кільцями. У кропові зрізати стебла. Готову щуку викласти на тарілку, прикрасити лимоном, помідором, кропом, огірком і маслинами. Із перцю вирізати корону і закріпити на голову.
Салаты из жареных грибовКлассические и оригинальные рецепты салатов с пошаговыми фото
Рецепты салатов мясныхНабор продуктов с вкусными рецептами от шеф поваров. Доставка на дом
У Вас Хлебопечка? Купите то, чего: рецепты без выпечки. Готовим со вкусом.
Рецепты выпечка в микроволновой печиРецепты и советы. Кулинарные рецепты
Кондитерские формы - новогодний кекс рецепт. У Вас Хлебопечка? Купите то, чего.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter