Сазан, запечений з гречкою
- Риба (сазан) 1 кг
- Крупа гречана 1 скл.
- Яйце 2 шт.
- Сметана 250 г
- Сир твердий 100 г
- Маслo вершкове 50 г
- Олія рослинна
- Сіль
- Перець чорний
- Борошно
- Вода (окріп) 2 скл.
Гречану крупу перебрати, просіяти, обсмажити на сковороді без олії; викласти у каструлю, додати вершкове масло, посолити, перемішати. Залити гречку 2 склянками окропу. Варити на повільному вогні під кришкою до готовності, підливати воду в міру необхідності.
Тушку риби очистити, випатрати, посолити, поперчити, обваляти в борошні, злегка обсмажити на олії.
Яйця зварити круто, очистити, нарізати кружечками.
Гречану кашу викласти на деко. На неї - обсмажену тушку риби. Поруч покласти нарізані кружечками яйця. Залити все сметаною, посипати сиром, запікати 15 хвилин до розплавлення сиру.
Кулинарные рецепты с пошаговым описаниемПрограмма Кулинарный блокнот. Кулинарные блоги
Салат из омлетаВкусные и полезные салаты для стройной фигуры. Блюда от диетолога. Читайте
ЗдесьПроизводство и поставки варенья и джемов из ягод и фруктов. Рецепты варенья
http://recepti.biz.uaРецепты и советы
Рецепт салата из лапши и морепродуктовКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
recepti.biz.uaТорты и пирожные на заказ
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter