Сазан, запечений з гречкою

ДРУГІ СТРАВИ
827 Сазан, запечений з гречкою
Фото - Сазан, запечений з гречкою
інгредієнти:
  • Риба (сазан) 1 кг
  • Крупа гречана 1 скл.
  • Яйце 2 шт.
  • Сметана 250 г
  • Сир твердий 100 г
  • Маслo вершкове 50 г
  • Олія рослинна
  • Сіль
  • Перець чорний
  • Борошно
  • Вода (окріп) 2 скл.

Гречану крупу перебрати, просіяти, обсмажити на сковороді без олії; викласти у каструлю, додати вершкове масло, посолити, перемішати. Залити гречку 2 склянками окропу. Варити на повільному вогні під кришкою до готовності, підливати воду в міру необхідності.

Тушку риби очистити, випатрати, посолити, поперчити, обваляти в борошні, злегка обсмажити на олії.

Яйця зварити круто, очистити, нарізати кружечками.

Гречану кашу викласти на деко. На неї - обсмажену тушку риби. Поруч покласти нарізані кружечками яйця. Залити все сметаною, посипати сиром, запікати 15 хвилин до розплавлення сиру.

Кулинарные рецепты с пошаговым описаниемПрограмма Кулинарный блокнот. Кулинарные блоги

Салат из омлетаВкусные и полезные салаты для стройной фигуры. Блюда от диетолога. Читайте

ЗдесьПроизводство и поставки варенья и джемов из ягод и фруктов. Рецепты варенья

http://recepti.biz.uaРецепты и советы

Рецепт салата из лапши и морепродуктовКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

recepti.biz.uaТорты и пирожные на заказ

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter