Saumon en papillote
- Лосось (стейк) 4 шт.
- Цибуля зелена (біла або порей) 4 шт.
- Лимон 0.5 шт.
- Вино біле сухе 4 ст.л.
- Перець чорний (мелений) 0.5 ч.л.
- Сіль (морська з травами)
- Зелень (різана) 2 ст.л.
- Олія оливкова 2 ст.л.
- Перець болгарський 1 шт.
- Соус (Бальзаміко)
Вирізати з пергаменту 4 кола діаметром приблизно 25 см. Для цього найзручніше скористатися круглою мискою відповідного розміру. Перевернути її на аркуш пергаменту дном вгору і обвести по краю гострим ножем.
Рибу розрізати на 4 шматки.
Цибулю нарізати тонкими півкільцями. Зелену цибулю можна залишити пір'ям як є.
Лимон нарізати кільцями.
Перець очистити від насіння і нарізати соломкою або кубиками.
Кріп подрібнити.
На один край пергаментного кола (як при ліпленні вареників) покласти по шматку риби. Зверху покласти по 1 кружечку лимона, зелень і цибулю. Посолити, поперчити і збризнути вином та бальзаміко.
Накрити рибу другою половинкою пергаменту. Щільно загорнути краї "кіскою".
Перекласти конверти на деко і готувати в розігрітій до 190 градусів духовці 12-15 хвилин.
Потім перекласти на тарілки і подавати в пергаменті, зробивши посередині невеликий хрестоподібний розріз ножицями, щоб вийшла гаряча пара.
Saumon en papillote не вимагає гарніру.
Подавати переважно з білим сухим вином.
Рецепты здоровой диеты: рецепти з фото. Рецепты для мультиварки, вкусно.
Низкокалорийная еда для похудения - праздничные салаты на новый год. Праздничные салаты.
Готовим со вкусом: салат с языка рецепт. Осетинские пироги на заказ.
http://recepti.biz.ua новогодние праздничные блюда
recepti.biz.ua особенности национальной американской кухни
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter