Сациві з баклажанів
- Баклажан 4 шт.
- Часник 3 зуб.
- Кінза 2 пуч.
- Лимон 1 шт.
- Сіль
- Олія рослинна
- Горіхи волоські 300 г
Баклажани нарізати вздовж тоненькими приблизно 3 мм язичками і замочити на 1,5-2 години в дуже солоному розсолі. Горіхи, кінзу, часник прокрутити через м'ясорубку, посолити і додати сік лимона, додати 1-2 ст. ложки рослинної або оливкової олії і розвести теплою кип'яченою водою до консистенції сметани. Баклажани обсмажити в розжареній олії, потім викласти на кожен баклажан горіхову начинку, звернути рулетиками і щільно укласти в глибокий посуд. Якщо начинка залишилася, викласти її на рулетики зверху. Дати настоятися добу.
Вкуснейшие рецепты тут - рецепты украшения для тортов. Украшение тортов.
Конфета карамель. Карамель конфеты шоколад песня.
Французские рецепты десертов тут
Поможем выйти замуж в Германию: консервация грибов рецепты. Рецепт шашлыка.
Кулинарные рецепты от Tramontina - семга запеченная с картофелем в духовке. Духовые шкафы.
Диетические блюда для похудения - праздничные новогодние салаты.
Рецепты для пекарни - рецепт ужина на скорую руку. Рецепты на романтический ужин.
Салат морепродуктов рецепт. Морепродукты салаты рецепты.
Поможем выйти замуж в Германию - рецепты индийской кухни. Итальянская коллекция.
ЗдесьИзготовление тортов на заказ
recepti.biz.ua американская кухня скачать
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter