Сациві з баклажанів

ДРУГІ СТРАВИ
696 Сациві з баклажанів
Фото - Сациві з баклажанів
інгредієнти:
  • Баклажан 1 кг
  • Горіхи волоські 1 скл.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Олія рослинна 100 г
  • Оцет яблучний 0.5 скл.
  • Хмелі-сунелі 2 ст.л.
  • Шафран 1 ч.л.
  • Зелень (базилік, чебрець, петрушка, кінза, селера, кріп) 3 пуч.
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)
  • Часник 6 зуб.

Баклажани нарізати тонкими скибочками, посолити, витримати 40 хвилин, промити, обсушити і обсмажити на олії.

Пропущені через м'ясорубку горіхи змішати з часником, шафраном, перцем, хмелі-сунелями, рубаною зеленню, додати пасерування на олії, цибулю, розвести кип'яченою водою і оцтом до консистенції сметани.

Залити баклажани приготованим соусом і витримати протягом 3-4 годин. 

 

Как испечь дома хлеб на закваске - ржаная закваска рецепт.

Рецепты салатов из креветок с фотоРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы

Салатики рецепты новинкиРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Морепродукты салат рецепт www.recepti.biz.ua