Сациві з баклажанів
696
інгредієнти:
- Баклажан 1 кг
- Горіхи волоські 1 скл.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Олія рослинна 100 г
- Оцет яблучний 0.5 скл.
- Хмелі-сунелі 2 ст.л.
- Шафран 1 ч.л.
- Зелень (базилік, чебрець, петрушка, кінза, селера, кріп) 3 пуч.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Часник 6 зуб.
Баклажани нарізати тонкими скибочками, посолити, витримати 40 хвилин, промити, обсушити і обсмажити на олії.
Пропущені через м'ясорубку горіхи змішати з часником, шафраном, перцем, хмелі-сунелями, рубаною зеленню, додати пасерування на олії, цибулю, розвести кип'яченою водою і оцтом до консистенції сметани.
Залити баклажани приготованим соусом і витримати протягом 3-4 годин.
Как испечь дома хлеб на закваске - ржаная закваска рецепт.
Рецепты салатов из креветок с фотоРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы
Салатики рецепты новинкиРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Морепродукты салат рецепт www.recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі