Сациві на швидку руку
584
інгредієнти:
- Індичка 600 г
- Горіхи волоські (арахіс) 0.5 скл.
- Олія рослинна
- Сіль
- Перець чорний
Індичку порубати на шматки порційні.
Мелені горіхи, сіль, перець чорний перемішати.
Поступово додати олію, довести суміш до стану кашки.
Цією кашкою змастити м'ясо.
Залишити маринуватися на 2 години.
М'ясо разом із заправкою горіховою перемістити у вогнетривку посудину.
Поставити у духовку з температурою 180 градусів на 25-30 хвилин.
Туткекси з сиром
Салаты приготовление: рецепт приготовления салата мимоза. Рецепты Приготовления.
Мультиварка Philips: кулинарные сайты с рецептами и фото. Кулинарные секреты для худеющих.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі