Сациві

ДРУГІ СТРАВИ
744 Сациві
Фото - Сациві
інгредієнти:
  • Курка 1.5 кг
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Горіхи грецькі 200 г
  • Часник 3 зуб.
  • Перець чорний (мелений) 0.5 ч.л.
  • Хмелі-сунелі 1 ч.л.
  • Оцет (винний) 2 ч.л.
  • Сіль
  • Кінза 1 пуч.

Сациві інгредієнти

У курки відокремити "фюзеляж" від решти м'яса.

Видалити шкіру і зайвий жир. Залити курку окропом, довести до кипіння і злити. Знову залити курку 2 літрами холодної води і швидко довести до кипіння, посолити і зменшити вогонь. Додати цілу моркву і цибулю у лушпинні.

Курку варити хвилин 30, потім дістати все, крім «фюзеляжу», і відправити в духовку, де довести до готовності, періодично поливаючи курку бульйоном, вона повинна трохи «засмагнути».

Сациві Соус.

Волоські горіхи трохи обсмажити. Потім подрібнити в комбайні з часником.

фото Сациві Додати зелень.

Сациві Курка Горіхи залити гарячим бульйоном, приблизно 250 мл бульйону на 200 г горіхів. Почати вимішувати. У результаті соус повинен вийти густим, як тісто для млинців. Додати спеції, винний оцет, посолити.

Відставити у бік соус, горіхи повинні набрякнути, хвилин 20.

Дати соусу прокипіти хвилин 5-8.

Сациві Лукрепчатий Підрум'янену курку нарізати на невеликі шматки, скласти в ємність.

Сациві Моркoвь Залити гарячим соусом, посипати нарізаною зеленню і відправити в холодильник до повного охолодження. Подавати тільки холодним.

Сациві Ореxігрецкіе На гарнір можна приготувати рис, а в піалу можна налити бульйон. 

 

 

Ореховая заправка (к мясу, салатам, бутербродам. Заправки для салатов.

Как приготовить летний салат: праздничный салат на новый год. Рецепты Приготовления.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter