Сациві
- Індичка 3 кг
- Горіхи волоські 1 кг
- Кінза 5 ч.л.
- Шафран 1 ч.л.
- Перець червоний пекучий 2 ч.л.
- Часник 6 зуб.
- Сіль
- Оцет (винний) 1 ст.л.
Індичку випатрати, промити, покласти у велику каструлю, залити холодною водою і варити до готовності. Під час варіння знімати піну шумівкою. Потім індичку витягнути, помазати сіллю, покласти на деко для охолодження, а потім нарізати. Бульйон остудити.
Соус сациві.
Горіхи з часником пропустити через м'ясорубку двічі.
Додати у товчені горіхи оцет, шафран, суху кінзу і червоний перець, посолити і перемішати.
Поступово розбавити отриману масу холодним бульйоном. Соус повинен мати консистенцію трохи густого кефіру. Як слід перемішати до стану абсолютної однорідності.
Поставити каструлю з соусом на повільний вогонь і, помішуючи дерев'яною ложкою, довести до кипіння. Ні в якому разі не кип'ятити. Розігрівати до появи перших бульбашок.
Як тільки соус закипить, вимкнути вогонь і покласти в каструлю м'ясо індички.
Дати сациві злегка охолонути.
Сациві подавати до столу холодним.
Мультиварка Philips: салат коктейль рецепты с фото.
Как приготовить летний салат - авокадо салат рецепт. Рецепты Приготовления.
Рецепты потрясающих салатов - буряк салат рецепт. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепты Для Мультиварки - салати з крабовими паличками рецепти. Рецепты быстрой и вкусной диеты.
Как приготовить вкусный шашлык - плов рецепт приготовления.
Торт с вишней: рецепт торту пяна вишня. Купить вишню, цены.
Салаты из яблокИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Самые лучшие кулинарные рецепты и сайтыПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter