Сациві
- Курка
- Горіхи волоські 1 кг
- Цибуля 1 кг
- Часник 10 зуб.
- Спеції (хмелі-сунелі, шафран)
- Кінза 3 пуч.
- Оцет столовий 3 ст.л.
- Цукор 4 ст.л.
- Сіль
- Олія
- Перець чилі 1 шт.
- Гранат (зерна)
Зварити курку, вийняти з бульйону.
Цибулю очистити, подрібнити в блендері або на тертці натерти.
Кинути в глибоку сковорідку з олією і смажити-пасерувати.
Коли стане прозорою додати часник, продовжувати тушкувати 1-2 хв.
Додати подрібнену кінзу, тушкувати хв 5-10.
Потім влити бульйону 1-2 склянки.
Додати подрібнений перець чилі, приправи. Тушкувати 5-10 хвилин.
Горіхи подрібнити у блендері. Додати у попередню масу. Долити бульйон.
Додати оцет і цукор. Тушкувати на повільному вогні хвилин 10 помішуючи.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт пончиков творожных.
ТутКулинарные рецепты. Мясных, фруктовых и экзотических салатов
Пирог в разъемной форме для выпечкипирог в разъемной форме
Салат с жареными грибами и яйцамиМясных, фруктовых и экзотических салатов
www.recepti.biz.uaРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты
Лучшие кулинарные рецепты с фотографиям и отзывами recepti.biz.ua
Рецепты праздничных закусок с фотоКулинарные рецепты. Рецепты и советы
www.recepti.biz.uaКулинарные рецепты. Рецепты и советы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter