Сардина у горщику
692
інгредієнти:
- Сардина (свіжа) 1 кг
- Помідор 0.5 кг
- Перець болгарcький зелений 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Часник 2 зуб.
- Паприка (мелена) 1 ч.л.
- Олія оливкова 150 мл
- Шафран
Сардину очистити, видалити голову, нутрощі.
Обережно вийняти хребет і залишити відкритою.
На дно глиняної каструлі налити ложку олії, укласти шар нарізаних овочів.
Зверху викласти шар сардин, посолити, поперчити.
Знову шар овочів, доки не використаються всі сардини.
Останнім повинен бути шар овочів, який посипати меленим червоним перцем, шафраном, полити оливковою олією.
Накрити кришкою і поставити у духовку на годину.
При запіканні з овочів виділяється сік, у якому тушкується риба.
Подати сардину гарячою разом із соусом та овочами, поливши соком лимона.
recepti.biz Кулинарные рецепты
Мультиварки для выпечки: выпечка на новый год с фото.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі