Сардельки

ДРУГІ СТРАВИ
657 Сардельки
Фото - Сардельки
інгредієнти:
  • Сарделька 3 шт.
  • Молоко 0.5 л
  • Гриби печериці (свіжі) 150 г
  • Сир твердий 100 г
  • Цибуля ріпчаста 0.5 шт.
  • Зелень свіжа (кріп, петрушка, базилік) 1 пуч.
  • Масло вершкове 50 г
  • Борошно пшеничне 1 ст.л.
  • Помідор черрі 3 шт.

Сардельки На сардельках зробити поздовжні надрізи (шкірку не зчищати).

Сардельки Залити молоком і поставити варитися до закипання і далі на повільному вогні хвилин 5.

фото Сардельки Нарізати цибулю (півкільцями), печериці (досить великими кубиками), від зелені відрізати "ніжки".

Все висипати на сковорідку із вершковим маслом і обсмажити.

Сардельки Вийняти сардельки із молока (вони розкриються "книжечками").

Сардельки Покласти у середину кожної листочки зелені і насипати тертий сир.

Сардельки Молоком, у якому варилися сардельки, залити цибулево-грибну суміш на сковороді, поступово додати борошно. Якщо залишився тертий сир і зелень, додати туди ж, посолити, поперчити і залишити тушкуватися на повільному вогні ще хвилин 5.

Сардельки Сардельки перекласти у глибоку посудину.

Сардельки Прикрасити помідорами черрі і вилити навколо грибний соус. 

 

Рецепты салатов на любой вкус - салаты с редькой рецепты с фото. Простые рецепты вкусных салатов.

Овощные мясные салаты. Рецепты мясных слоенных салатов.

Салат с Курицей и грибами слоямиИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Мимоза салат как делатьКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте

www.recepti.biz.ua кулинарный сайт соусов

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter