Сардельки
- Сарделька 3 шт.
- Молоко 0.5 л
- Гриби печериці (свіжі) 150 г
- Сир твердий 100 г
- Цибуля ріпчаста 0.5 шт.
- Зелень свіжа (кріп, петрушка, базилік) 1 пуч.
- Масло вершкове 50 г
- Борошно пшеничне 1 ст.л.
- Помідор черрі 3 шт.
На сардельках зробити поздовжні надрізи (шкірку не зчищати).
Залити молоком і поставити варитися до закипання і далі на повільному вогні хвилин 5.
Нарізати цибулю (півкільцями), печериці (досить великими кубиками), від зелені відрізати "ніжки".
Все висипати на сковорідку із вершковим маслом і обсмажити.
Вийняти сардельки із молока (вони розкриються "книжечками").
Покласти у середину кожної листочки зелені і насипати тертий сир.
Молоком, у якому варилися сардельки, залити цибулево-грибну суміш на сковороді, поступово додати борошно. Якщо залишився тертий сир і зелень, додати туди ж, посолити, поперчити і залишити тушкуватися на повільному вогні ще хвилин 5.
Сардельки перекласти у глибоку посудину.
Прикрасити помідорами черрі і вилити навколо грибний соус.
Рецепты салатов на любой вкус - салаты с редькой рецепты с фото. Простые рецепты вкусных салатов.
Овощные мясные салаты. Рецепты мясных слоенных салатов.
Салат с Курицей и грибами слоямиИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Мимоза салат как делатьКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
www.recepti.biz.ua кулинарный сайт соусов
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter