Самураї
- М´ясо (яловичина або телятина) 0.5 кг
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Морква 4 шт.
- Борошно 2 ст.л.
- Сало 150 г
- Вино червоне 250 мл
- Сіль
- Приправа (коріандр, карі, куркума, базилік)
Нарізати м'ясо упоперек волокон невеликими шматочками. Сало - маленькими брусочками.
Злегка відбити м'ясо з обох сторін.
На шматочок м'яса покласти брусочок сала, накрутити. Сколоти зубочисткою.
Обсмажити на сковороді самураїв, щоб злегка прихопилися. Покласти м’ясо у казан.
Натерти на крупній тертці моркву і нашаткувати кільцями цибулину.
Обсмажити цибулю і моркву.
Відправити до самураїв. Залити окропом і тушкувати хвилин 10. Якщо яловичина, а не телятина - додати 20-30 хвилин.
Додати вино кімнатної температури, спеції, 2 ст. л. борошна для приємної густоти підливи. Тушкувати хвилин 15.
Готовим со вкусом - салати з крабовими паличками рецепти. Настоящий суп харчо с фото.
Праздничные салаты на Новый год 2017 рецептыПраздничная компания
Приготовление узбекского плова recepti.biz.ua
Кулинарные рецепты от Tramontina - салат с морепродуктами рецепт.
Настоящий суп харчо с фото - приготовление блюд в микроволновке рецепты. Мультиварка Philips.
Как приготовить пирог: как приготовить пирог из тыквы. Торт В Мультиварке Рецепты.
recepti.biz.ua рецепты блюда индийской кухни
Салат оливье мимоза рецепт. Салат мимоза сыра.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter