Салтімбокка із телятини
- Телятина (вирізка) 500 г
- Шинка (бекон)
- Базилік (свіжий) 1 пуч.
- Шавлія (сушена)
- Вино біле сухе 125 мл
- Олія рослинна
- Сіль
- Перець
М'ясо нарізати тонкими скибочками упоперек волокон.
Накрити харчовою плівкою і відбити.
Посолити, поперчити, присипати сушеною шавлією.
На кожен шматок покласти скибочки бекону і по листку базиліка.
Знову присипати шавлією.
Скласти шматок м'яса навпіл, так, щоб шинка і базилік виявилися ніби у кишеньці.
Зубочистками скріпити обидві половинки.
Зверху приколоти листок базиліка.
У розігрітій олії обсмажити скибочки м'яса, спочатку з того боку, де приколені листки базиліка.
Обсмажити із двох боків до рум'яної скоринки.
Листочки базиліка обсмажити у жирі, що залишився від смаження м'яса, і викласти на серветку.
Жир від смаження розвести вином, дати закипіти і полити шніцелі.
Подавати гарячими, видаливши зубочистки.
Прикрасити скибочками помідорів та огірків.
recepti.biz Изготовление тортов на заказ
Консервация овощей ассортиконсервация овощей
Кулинарные рецепты от Tramontina: салат радичио рецепты. Рецепт похудения в одной капсуле.
Готовим со вкусом - французские салаты рецепты с фото. Как приготовить летний салат.
Мультиварка Philips - рецепти блюд з мяса. Рецепты для пароварки, вкусно.
Рецепты приготовления блюд в микроволновке http://recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter