Salmon - принц північних морів
565
інгредієнти:
- Риба (лосось, сьомга, кета, морська форель)
- Часник
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Коньяк 20 г
- Олія рослинна
Очищені зубчики часнику порізати уздовж на пластинки і укинути у гарячу олію.
Він повинен набути злегка коричневого кольору.
Часник обережно вийняти і в гарячу олію викласти стейки, попередньо вимиті і насухо висушені паперовим рушником.
Посолити, поперчити.
Як тільки з'явиться скоринка, рибку перевернути.
Посолити, поперчити. Потім хлюпнувши віскі або коньяк потрібно негайно підпалити.
Подавати зі смаженим часником.
Салат с грибами жареными и кукурузойИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Как приготовить летний салат - рецепт приготовления салата мимоза.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі