Салмон із гребінцями "А-ля Нарцис"
- Риба (Салмон) 300 г
- Гребінець 400 г
- Броколі 100 г
- Морква 100 г
- Капуста цвітна 100 г
- Масло вершкове 20 г
- Вершки 500 мл
- Рис 1 скл.
- Лимон 1 шт.
- Сіль
- Перець
Поставити 1 склянку рису із двома склянками води, щіпкою солі і 1 чайною ложкою олії в посудину із кришкою для мікрохвильовки на 20 хв при повній потужності.
Розрізати салмон на 2 частини і поставити в 1-й ряд парної каструльки. Полити соком половинки лимона, посолити і поперчити.
Дістати заморожені овочі (якщо свіжі - нарізати) і поставити на 2-й ряд парової каструльки.
Закрити і поставити на вогонь, щоб усе закипіло.
Потім зменшити вогонь і залишити варитися.
На сковорідці нагріти трохи масло, щоб воно не почорніло і обсмажити на середньому вогні гребінці.
Коли гребінці підрум'яняться, залити вершки. Дати закипіти і зменшити вогонь. Соус має кипіти на повільному вогні хвилин 5-7. Потім посолити, поперчити і зняти з вогню.
Подавати, поливаючи рис, овочі і рибу соусом.
Кулинарные сайты с рецептами и фотоВозможность добавлять свои рецепты, новости и статьи. Кулинарные блоги
Готовим со вкусом: кулинарные рецепты праздничных блюд. Праздничные Рецепты на любой вкус.
recepti.biz.uaАмериканский стаффордширский терьер
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter