Салат із індички з броколі та фунчозою
- Філе індички (ескалопи або курячі грудки) 3 шт.
- Броколі 1 шт.
- Квасоля (зелена) 150 г
- Цибуля порей (зелена цибуля) 1 шт.
- Часник 2 зуб.
- Горішки кедрові (кешью) 3 ст.л.
- Соєвий соус
- Фунчоза
Фунчозу залити окропом, настояти 10 хв, воду злити, а фунчозу промити холодною водою.
Відкласти.
Броколі розібрати на суцвіття.
У квасолі обрізати кінчики і розрізати на 2-3 частини.
Відварити разом близько 5 хвилин у киплячій воді.
Добре розігріти казан або сковороду з високими бортиками.
Додати олію.
Викласти невеликі шматочки індички і обсмажити, помішуючи, близько 3-4 хвилин до появи рум'яної скоринки.
Додати горішки, подрібнений часник, перемішати.
Додати броколі, квасолю, подрібнену цибулю порей і смажити ще близько 5-7 хвилин, постійно помішуючи.
Додати соєвий соус.
Перемішати з фунчозою і зняти з вогню.
Купить масло - арахисовое масло рецепт с фото.
Рецепты Для Мультиварки - рецепты юлии высоцкой.
Рецепт торта медовикИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
Рецепты для пароварки, вкусно: фото рецепты новогодних блюд. Рецепты на праздничный стол.
Северо-американская кухня. Американская кухня рецепты.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter