Салангані "Вечеря з італійцем ... частина 2 ..."

ДРУГІ СТРАВИ
870 Салангані "Вечеря з італійцем ... частина 2 ..."
Салангані
інгредієнти:
  • Макарони (Салангані 24 шт) - 1 упак.
  • Гриби (мариновані 400мл) - 1 бан.
  • Кабачок (маленький) - 1 шт
  • Гарбуз (свіжа) - 150 г
  • Цибуля (Цибулина середня) - 1 шт
  • Капуста кольорова - 150 г
  • Капуста брокколі - 150 г
  • Сіль
  • Спеції

Салангані Обсмажуємо цибулю та гриби, додавши спеції, сіль.

Салангані Гарбуз і кабачок тремо на тертці.

фото Салангані У наполовину готові гриби та цибулю додаємо гарбуз і кабачок. тушкуємо до готовності.

Салангані Капусту розбираємо на суцвіття, саму верхівку відрізаємо. Залишаємо дрібні "парасольки". Більш грубу частину - стеблинки, ріжемо на дрібні шматочки і додаємо до овочів.

Те ж саме робимо з брокколі.

Таким чином у нас залишаться тільки "парасольки".

Салангані Салангані розкручуємо, щоб довжина збільшилася вдвічі.

Салангані Набиваємо начинкою, приблизно 2-3 ст ложки,.

Заливаємо окропом до рівня верхівок. Варити 5 хвилин з моменту закіпання на сильному вогні .

Салангані Потім укладаємо в кожну по гілочці капусти кольорової і брокколі. І тушкуємо на повільному вогні під закритою кришкою 5 хвилин.

Вимкнути вогонь, дати настоятися.

Подавати з томатним соусом.

Салангані Перша частина вечері . не ПІСНЕ і не ДЛЯ КОНКУРСУ знаходитися тут .

Http://www. Povarenok. Ru/recipes/show/18104/.

recepti.biz.uaпирог в разъемной форме

Торты без выпечки рецептыКлассические и оригинальные рецепты теста и выпечки с пошаговыми фото

Суп В Мультиварке Рецепты - легкие супы рецепты с фото.

Рецепты легкие низкокалорийные блюда тут

Рецепты салата с морепродуктамиКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Диабет и питание. Каша ПЛЕЗА - диетолог светлана фус сайт. Онлайн запись к диетологу.

Рецепты для хлебопечки, вкусно - рецепты с филе курицы с фото.

Медовик торт рецепт самый лучший с фотоТорты и пирожные на заказ

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter