Салангані
- Салангані 1 упак.
- Куряче філе 300 г
- Гриби 850 г
- Цибуля 2 шт.
- Морква 2 шт.
- Сметана 0.5 скл.
- Спеції
- Сіль
Салангані необхідно "розкрутити" перед приготуванням страви, щоб вони стали вищими в 2-2,5 рази.
Всі інгредієнти нарізати кубиками.
Потім обсмажити на сковороді моркву і цибулю, додати курочку і в останню чергу гриби. Приправити спеціями, посолити.
Залишити у мисці розсіл від грибів.
Салангані укласти у глибоку каструльку і заповнити щільно начинкою, додатково розтягуючи кожну, коли начиняти.
Змішати сметану з грибним розсолом, залити цією сумішшю салангані, потім залити окропом, так, щоб вони були майже покриті водою.
Тушкувати 5 хвилин на сильному вогні під відкритою кришкою.
І ще 5 хвилин під закритою.
Вода у каструльці повинна залишитися.
Залишити каструльку відкритою ще на п'ять хвилин.
Выпечка, рецепты с фото тут
Рецепты салатов на любой вкус - рецепты салатов с омлетом.
Рецепты Приготовления - праздничные новогодние салаты.
Новые салаты: новые рецепты салатов с фотографиями. Готовим со вкусом.
Рецепты Приготовления - салат из ананаса рецепт. Как приготовить летний салат.
http://recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепт бисквитного рулета с кремомРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Рецепт заварного крема для торта напалеон. Заварной крем рецепт эклер.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter