Сайра тушкована з овочами
- Риба (морська, сайра, минтай) 1.5 кг
- Морква 3 шт.
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Кабачoк 1 шт.
- Помідор 4 шт.
- Олія рослинна
- Борошно пшеничне
- Бульйон рибний (вода) 6 ст.л.
- Приправа для риби 0.5 пач.
Рибку помити, очистити, нарізати шматочками 1-1,5 см завтовшки.
Посолити, поперчити, додати приправу до риби, дати промаринуватися 20-30 хв.
Очистити овочі. Цибулю нарізати півкільцями, моркву натерти на тертці, кабачок і помідори нарізати кружечками 0,5 см.
Обсмажити трохи цибулю, додати моркву і смажити до готовності.
Посолити.
Шматочки рибки обваляти у борошні й обсмажити на сковорідці.
У вогнетривку каструлю викласти шарами.
Обсмажена рибка.
Половина моркви з цибулею.
Половина кабачка і помідорів. Посолити.
Знову рибка, кабачки і помідори, посолити, морква і цибуля. Додати кілька ложок бульйону або води, кілька зерняток кмину.
Накрити кришкою, покласти у духовку, розігріту на 200 градусів на хвилин 40-50.
Вийняти з духовки і відразу на стіл. При бажанні можна посипати тертим сиром.
Вкуснейшие рецепты тут: суп чанахи рецепт. Как приготовить вкусный шашлык.
Сделать сыр в домашних условиях: как приготовить сыр фета в домашних условиях.
Французская кухня рецептыГазета для изучающих французский
Потрясающий тайский рецепт от Юлии Высоцкой http://recepti.biz.ua
http://recepti.biz.uaМолоко Рецепты Мультиварка. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter