Сайда під цибулевим соусом
- Сайда 1 шт.
- Картопля 6 шт.
- Молоко 1 л
- Сир 400 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Цибуля порей 1 шт.
- Горошок зелений (консервований) 3 ст.л.
- Майонез 1 пач.
- Борошно
- Зелень
- Сіль
- Спеції (для риби)
Очистити, помити і нарізати сайду.
Спеції для риби змішати із сіллю.
Натерти цією сумішшю шматки риби.
Обваляти у борошні і смажити на олії до золотистої скоринки.
Натерти на дрібній тертці ріпчасту цибулю.
Нарізати кільцями цибулю порей.
Очистити картоплю.
Приготувати соус. Молоко довести до кипіння, додати цибулю, зелень, майонез і горошок. Приправити спеціями і сіллю. Довести знову до кипіння.
Форму для запікання змастити олією. Викласти спочатку готову рибку.
Потім картоплю.
Залити гарячим цибулевим соусом.
Засипати тертим сиром.
Поставити у духовку на хвилин 30-40.
Рецепты блюд - салат святковий рецепт.
Приготовление брокколи и цветной капустыКоктейли и домашнее приготовление вин
Куриный салат с капустой и изюмом - самые вкусные мясные салаты.
Как приготовить вкусный шашлык: мясные салаты с ананасом.
Кулинарные рецепты с фотографиями. торты. Все кулинарные рецепты с фотографиями.
Майонез по дюкану чередованиеПроизводство майонеза
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter