Саганаки з креветками
697
інгредієнти:
- Креветки 12 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Цибуля зелена 2 шт.
- Цукор-пісок
- Петрушка 2 ст.л.
- Помідор 2 скл.
- Корінь фенхелю 0.5 шт.
- Горілка 50 г
2-3 хвилини обсмажити креветки.
Додати дрібно нарізану цибулю ріпчасту, через хвилину зелену цибулю, корінь фенхелю.
Витягнути креветки, покласти дрібно порізані помідори, петрушку, цукор, сіль, перець, горілку.
Через 5 хвилин зняти з плити каструлю, покласти креветки, і за бажанням сир типу бринзи, фети.
Кулинарные сайты с рецептами и фотоКулинарная социальная сеть. Программа Кулинарный блокнот
Купить капусту: посуда для квашения капусты. Капуста выращивание.
Мясные салаты с ананасомВНИИ мясной промышленности
Картошка В Мультиварке Рецепты: рецепты с филе курицы с фото. Как приготовить летний салат.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі