Сачетто

ДРУГІ СТРАВИ
626 Сачетто
Фото - Сачетто
інгредієнти:
  • Яловичина (стейк) 2 шт.
  • Гірчиця 1 ст.л.
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)
  • Вино червоне 2 ст.л.
  • Гриби (глива) 100 г
  • Зелень (петрушка)
  • Сир твердий 50 г
  • Вершки
  • Соус 1 ст.л.
  • Олія соняшникова 1 ст.л.
  • Овочі (свіжі)

Сачетто інгредієнти

Сачетто Стейки відбити до товщини 3 мм.

фото Сачетто Соус для м'яска (маринад): гірчицю, вино, сіль, перець змішати і змастити стейки із 2-х сторін. Залишити на деякий час. Духовку увімкнути на 200 градусів.

Сачетто Яловичина Гриби порізати.

Сачетто Гірчиця Петрушку порубати і натерти на дрібній тертці сирок.

Сачетто Сіль Гриби спасерувати із додаванням однієї чайної ложки масла вершкового 2-3 хвилини, додати вершки, помішувати доки сирок не розплавиться (якщо вийшло рідкувато, додати трохи борошна).

Сачетто Перець чорний Грибну суміш трохи охолодити і додати зелень із 50 грамами попередньо порубанoгo дрібно залишеного м’ясa.

Сачетто Вино червоне Суміш викласти на шматочки відбивних.

Сачетто Гриби Загорнути у "мішечки".

Сачетто Зелень Помістити на деко і в мішок для запікання. Духовку зменшити до 180 градусів, запікати 40 хвилин.

Сачетто Сир твердий Прикрасити овочами, зеленню.

Закваски для йогурта Yogurton: ржаная закваска рецепт.

Рецепты салатов на любой вкус: буряк салат рецепт.

Капуста брокколи - кулинария капуста брокколи. Зачем Вам есть одну капусту.

Как приготовить летний салат - праздничные новогодние салаты.

Праздничное новогоднее блюдо тут

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter