Сачетто
- Яловичина (стейк) 2 шт.
- Гірчиця 1 ст.л.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Вино червоне 2 ст.л.
- Гриби (глива) 100 г
- Зелень (петрушка)
- Сир твердий 50 г
- Вершки
- Соус 1 ст.л.
- Олія соняшникова 1 ст.л.
- Овочі (свіжі)
Стейки відбити до товщини 3 мм.
Соус для м'яска (маринад): гірчицю, вино, сіль, перець змішати і змастити стейки із 2-х сторін. Залишити на деякий час. Духовку увімкнути на 200 градусів.
Гриби порізати.
Петрушку порубати і натерти на дрібній тертці сирок.
Гриби спасерувати із додаванням однієї чайної ложки масла вершкового 2-3 хвилини, додати вершки, помішувати доки сирок не розплавиться (якщо вийшло рідкувато, додати трохи борошна).
Грибну суміш трохи охолодити і додати зелень із 50 грамами попередньо порубанoгo дрібно залишеного м’ясa.
Суміш викласти на шматочки відбивних.
Загорнути у "мішечки".
Помістити на деко і в мішок для запікання. Духовку зменшити до 180 градусів, запікати 40 хвилин.
Прикрасити овочами, зеленню.
Закваски для йогурта Yogurton: ржаная закваска рецепт.
Рецепты салатов на любой вкус: буряк салат рецепт.
Капуста брокколи - кулинария капуста брокколи. Зачем Вам есть одну капусту.
Как приготовить летний салат - праздничные новогодние салаты.
Праздничное новогоднее блюдо тут
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter