Сабзелі кефте

ДРУГІ СТРАВИ
934 Сабзелі кефте
Сабзелі кефте
інгредієнти:
  • М´ясо (м´якоть або готовий фарш пісний) - 500 г
  • Цибуля ріпчаста (велика у фарш + 1 в пасеровку) - 2 шт
  • Яйце куряче - 1 шт
  • Зелень (кінза, базилік, тархун або м´ята)
  • Квасоля зелена (свіжа) - 700 г
  • Морква (середня) - 3 шт
  • Картопля - 2 шт
  • Помідор (великий) - 1 шт
  • Паста томатна - 2 ст. л.
  • Сіль перець за смаком
  • Спеції (для м´яса або овочів)

Сабзелі кефте інгредієнти 1 У м´ясний фарш додаємо перемелені в м´ясорубці цибулину і зелень. Додаємо яйце, солимо і перчимо. Якщо в холодильнику після вчорашнього обіду або вечері залишився готовий рис, то додайте пару ложок. В оригінальному рецепті цього не було, але я іноді кладу, мені так більше подобається.

Добре вимішуємо і ліпимо невеликі кульки, які викладаємо на деко і випікаємо в духовці до злегка золотисто-рожевого кольору. При високій температурі це хвилин 15.

Сабзелі кефте 2 Моркву ріжемо кільцями трохи по діагоналі, не дуже товсто.

Цибулю шаткуємо півкільцями.

Картоплю ріжемо на 6 частин.

Квасолю миємо і відрізаємо хвостики, ріжемо на 2 частини.

У глибокій сковороді пасеруємо цибулю, нарізану моркву до рум´яного кольору.

Трохи пізніше додаємо картоплю і теж злегка обсмажуємо.

фото Сабзелі кефте 3 Викладаємо м´ясні тефтелі і квасолю в сковороду до обсмажених овочів. Зверху викладаємо помідор, потертий через велику тертку, заливаємо кип´яченою водою, перемішаної з томатною пастою, так щоб рідина повністю не закривала продукти. Посипаємо спеціями, накриваємо кришкою. Тушкуємо на, трохи менше середнього, вогні близько 30 хвилин.

Сабзелі кефте М´ясо Готову страву посипаємо рубаною кінзою і кличемо всіх до столу.

Всім смачного!.

Мультиварка Philips: суп чанахи рецепт. Рецепты Для Мультиварки.

рецепты салатов с омлетом

Рецепты салатов на любой вкус: салат с белыми грибами. Осетинские пироги на заказ.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter