Сабджі
687
інгредієнти:
- Морква 2 шт.
- Картопля 6 шт.
- Капуста цвітна 1 шт.
- Селера черешкова 1 пуч.
- Помідор
- Лавровий лист 1 шт.
- Прянощі 1 ч.л.
- Коріандр (у зернах) 1 ч.л.
- Сіль 1 ст.л.
- Зелень
- Масло вершкове
- Вода
Крупно нарізані овочі укласти шарами, посипаючи спеціями, сіллю.
Замість помідорів можна додати томатну пасту. Залити гарячою кип'яченою водою, накрити кришкою і поставити на сильний вогонь, коли вода закипить, зменшити вогонь до середнього і тушкувати під кришкою до готовності (хвилин 30-40).
Коли буде готове, зверху покласти масло, зелень, перемішати.
Рецепты пончиков на кефире и дрожжахМультиварка Рецепты Творожен. Авторские рецепты
РИБы алюминиевые HIGHFIELD - салат з рибою. Потрясающе вкусный салат.
Американская и канадская кухня. Ресторан американская кухня.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі