Рябчик з ананасами
- Рябчик 1 шт
- Ананас (свіжий) 1 шт
Беремо рябчик менше курчати, на порцію беремо пів-тушки.
Розрізану вздовж тушку перчимо, солимо і обсмажуємо на оливковій олії.
Ананас розрізаємо, чистимо, видаляємо серцевину і нарізаємо дрібними шматочками.
Обсмажуємо на оливковій олії до м'якості.
Ананас укладаємо на дно лотка для запікання, зверху кладемо шматки рябчика, поливаємо вином, додаємо ароматні трави і ставимо в духовку на 20 хв. При Т 180 *. М'ясо рябчика ніжне і соковите, не пересушіть в духовці.
Подавати гарячим разом з ананасами, поливши соком ананаса. Смак вишуканий!.
Як варити уху з товстолобаяк варити уху
Ищете диетические рецепты? Узнай - рецепты без выпечки. Рецепты быстрой и вкусной диеты.
Приготовление борща на английском языкеКоктейли и домашнее приготовление вин
Кулинарные рецепты от Tramontina - французские десерты рецепты.
Салаты с консервойКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter