Рум'яні курячі ніжки із картоплею та помідорами
659
інгредієнти:
- Гомілка куряча 1 кг
- Картопля 750 г
- Зелень 1 пуч.
- Сік лимонний 2 ст.л.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Помідор
Курячі ніжки вимити, обсушити, змастити сіллю, перцем і лимонним соком.
Курячі ніжки викласти у змащену олією форму, посипати рубаною зеленню.
Картоплю дрібну розподілити навколо ніжок і скропити оливковою олією.
Влити вино або бульйон і запікати у духовці 60 хв при 200°С.
Помідори вимити, обсушити і нарізати часточками.
Додати до м'яса за 15 хв до кінця запікання.
Готову страву прикрасити свіжою зеленню.
приготовление пасты в мультиварке
Поможем выйти замуж в Германию - украинская выпечка рецепты с фото. Рецепты с фото.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі