Рум'яна рибка в сирній скоринці
- Риба (філе) 500 г
- Гриби свіжі
- Сметана (10%) 0.5 скл.
- Борошно 1 ст.л.
- Сир 200 г
- Панірувальні сухарі 100 г
- Лимонний сік 2 ст.л.
- Сіль
- Спеції
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
Рибу розморозити, побризкати лимонним соком, посолити, приправити.
Викласти філе в змащену олією форму.
Підсмажити гриби з цибулею на сковорідці. Викласти цю засмажку на рибу.
Залити сметаною (на 500 г риби треба приблизно півсклянки), змішаною зі столовою ложкою борошна.
Зробити присипку - сир перемішати з панірувальними сухарями.
Поставити форму в розігріту духовку й витримати до появи підрум'яненої скоринки.
Салати з ананасом консервованим та куркоюсалати з ананасом
Здесьхлеб по домашнему
Рецепты от даши малаховойСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Рецепт салата с морепродуктами. Рецепты салатов из морепродуктов.
Рецепты салаты из коктейля морепродуктов www.recepti.biz.ua
Оригинальные торты на заказ: маковый торт. Маковый торт на заказ.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter