Рум'яна курочка у майонезному соусі
- Стегно куряче
- Цибуля ріпчаста
- Часник
- Приправа (для курки)
- Сіль
- Лавровий лист 2 шт.
Стегенця помити, розрізати на порційні шматочки, посипати приправою "Для курки" і сіллю.
Цибулю з часником порізати не дрібними кубиками і додати до стегенця.
Потім заправити все майонезом.
Додати лаврові листочки і добре все перемішати.
Залишити для маринування на 1,5 години.
Потім знову все перемішати.
Лавровий лист покласти у сковороду разом із м'ясом. Смажити спочатку на великому вогні - для того, щоб курочка зарум'янилася, а потім газ зменшити і смажити на повільному вогні, під закритою кришкою довести до готовності.
Салат из брокколи с морковью. Салат из капусты брокколи с апельсином.
Салат з куркою та грибамиИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
ЗдесьКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Рецепты салат с морепродуктамиРецепты и советы. Кулинарные рецепты
Маковый торт с орехами тут
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter