Рум'яна курочка, фарширована рисом, кукурудзою і креветками
- Курка
- Рис (відварений) 0.5 скл.
- Креветки 100 г
- Кукурудза консервована 100 г
- Карі (порошок)
- Куркума
- Часник
- Майонез
Курку натерти сіллю. Змішати майонез, карі, часник і натерти цією сумішшю курку. Помістити у глибоку миску, закрити харчовою плівкою і залишити у холодильнику на півгодини.
Змішати відварений рис (при варінні рису додати куркуму), кукурудзу і розморожені креветки.
Нафарширувати отриманою сумішшю уже промариновану курочку, заколоти отвір зубочисткою і поставити у духовку на 200 градусів.
Рецепт Бисквита В Мультиварке: салати з крабами.
recepti.biz.uaМясных, фруктовых и экзотических салатов
http://recepti.biz.uaКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепты пасхиЕдим и не толстеем! Кекс из творога, галеты со сливами! Узнайте рецепт
http://recepti.biz.ua фотографии приготовления плова
ЗдесьПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter