Рулька в темному пиві
- Рулька (свиняча) 1 шт
- Пиво темне 1 л
- Перець чорний (горошком) 10 шт
- Гвоздика 10 шт
- Часник 3 зуб.
- Мед 2 ст.л.
- Гірчиця 2 ст.л.
- Приправа (для смаження м´яса) 2 ст.л.
- Сіль 2 ч.л.
Отже . Продукти.
Приправу для м'яса (1 ст. Л. ), мед, гірчицю і сіль (1 ч. Л. ) змішаємо .
У пиві розмішаємо 1 ст. Л. Приправи для смаження м'яса, кинемо туди гвоздику і чорний перець, залишаємо постояти 2 години . Тим часом .
На шкірці рулечки робимо надрізи, добре присмачуємо її отриманим (за крок № 2) соусом .
Так само робимо по три вертикальних глибоких проколи ножем з кожного боку рульки, кожен зубчик часнику ділимо на 2 половинки, і вкладаємо ці половинки в надрізи (не забувши так само промазати їх соусом) . Залишаємо в холодильнику як і приготований пивний соус на 2 години .
Після закінчення 2 або більше годин заливаємо рульку нашим заготовленим пивом і ставимо на ніч у холодильник. Оскільки я готувалася запекти її тільки ввечері наступного дня, то ніч у мене пивний соус вбирала одна половина рульки, а вранці я її перевернула на інший бік і залишила до вечора .
Далі . Духовку розігріваємо до 200 гр. (Можна ставити і в холодну, але на 30 хвилин запікати більше), пакуємо в рукав, робимо 6-8 не великих надрізів (близько 1 см завширшки) для виходу зайвої пари і ставимо в духовку МІНІМУМ на 2 години . Дістаємо . Насолоджуємося . Не дивіться, що шкірка темна вийшла, Вона дуже м'яка і соковита (для тих, хто її їсть) .
Мяско без зусиль відлітає від кісток зі свистом.
Бережіться сусідів!. Можуть пробратися на запах до Вас на кухню.
Смачного!.
Рецепты Для Мультиварки: рецепты юлии высоцкой.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter