Рулька в темному пиві

ДРУГІ СТРАВИ
1174 Рулька в темному пиві
Фото - Рулька в темному пиві
інгредієнти:
  • Рулька (свиняча) 1 шт
  • Пиво темне 1 л
  • Перець чорний (горошком) 10 шт
  • Гвоздика 10 шт
  • Часник 3 зуб.
  • Мед 2 ст.л.
  • Гірчиця 2 ст.л.
  • Приправа (для смаження м´яса) 2 ст.л.
  • Сіль 2 ч.л.

Рулька в темному пиві без варіння інгредієнти Отже . Продукти.

Рулька в темному пиві без варіння Приправу для м'яса (1 ст. Л. ), мед, гірчицю і сіль (1 ч. Л. ) змішаємо .

фото Рулька в темному пиві без варіння У пиві розмішаємо 1 ст. Л. Приправи для смаження м'яса, кинемо туди гвоздику і чорний перець, залишаємо постояти 2 години . Тим часом .

Рулька в темному пиві без варіння Рулька На шкірці рулечки робимо надрізи, добре присмачуємо її отриманим (за крок № 2) соусом .

Рулька в темному пиві без варіння Пиво темне Так само робимо по три вертикальних глибоких проколи ножем з кожного боку рульки, кожен зубчик часнику ділимо на 2 половинки, і вкладаємо ці половинки в надрізи (не забувши так само промазати їх соусом) . Залишаємо в холодильнику як і приготований пивний соус на 2 години .

Рулька в темному пиві без варіння Перець чорної Після закінчення 2 або більше годин заливаємо рульку нашим заготовленим пивом і ставимо на ніч у холодильник. Оскільки я готувалася запекти її тільки ввечері наступного дня, то ніч у мене пивний соус вбирала одна половина рульки, а вранці я її  перевернула на інший бік і залишила до вечора .

Далі . Духовку розігріваємо до 200 гр. (Можна ставити і в холодну, але на 30 хвилин запікати більше), пакуємо в рукав, робимо 6-8 не великих надрізів (близько 1 см завширшки) для виходу зайвої пари і ставимо в духовку МІНІМУМ на 2 години . Дістаємо . Насолоджуємося . Не дивіться, що шкірка темна вийшла, Вона дуже м'яка і соковита (для тих, хто її їсть) .

Рулька в темному пиві без варіння Гвоздика Мяско без зусиль відлітає від кісток зі свистом.

Рулька в темному пиві без варіння Часник Бережіться сусідів!. Можуть пробратися на запах до Вас на кухню.

Смачного!.

Рецепты Для Мультиварки: рецепты юлии высоцкой.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter