Рулька у помідорах
- Рулька (свиняча) 0.5 кг
- Помідор (зелений, солоний) 5 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Морква 3 шт.
- Часник 10 зуб.
- Оцет (яблучний) 3 ст.л.
- Лимон 1 шт.
- Спеції
Маринад. Цибулю нарізати півкільцями, помідори - кубиками, часник порубати, додати 3 столові ложки яблучного оцту і сік половинки лимона.
Рульку натерти сіллю і спеціями (базилік, червоний перець і мускатний горіх). Нашпигувати часником.
Помістити у маринад, повністю накривши ним рульку і залишити маринуватися на 3-4 години.
Моркву нарізати великою соломкою і полити соком половинки лимона. Залишити на годину, час від часу перемішуючи.
Промариновану рульку викласти на фольгу разом із маринадом і морквою. Загорнути.
Відправити у розігріту до 180°С духовку на 2 години.
Подавати на стіл із маринадом, у якому рулька запікалася.
Рецепты Для Мультиварки - грушевый пирог перевертыш от юлии высоцкой.
Салат белочка рецепт с фотоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Приготовление рецепты микроволновкаРецепты и советы
Рецепт маргариты пиццы без дрожжейКлассические и оригинальные рецепты теста и выпечки с пошаговыми фото
Эспрессо каппучино. Рецепты эспрессо.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter