Рулька у пиві
- Рулька (свиняча, коліно) 1 кг
- Пиво темне 1 л
- Сіль 1 ст.л.
- Яблуко
- Цибуля ріпчаста
- Перець духмяний
- Лавровий лист 2 шт.
- Пиво світле 0.5 л
Змішати всі інгредієнти для маринаду і помістити у нього рульку на дві доби.
Тримати у прохолодному місці, періодично повертаючи.
Потім варити рульку у маринаді, доки не стане м'якою, але не розвалиться. Це довгий процес, годин 5. При необхідності під час варіння долити воду.
Рульку викласти у посудину для запікання, залити 0,5 л світлого пива і запікати, періодично поливаючи залишеним після варіння маринадом.
Подавати із відвареною картоплею.
Кулинарные рецепты от Tramontina - салат святковий рецепт.
Куриная отбивная с сыром рецепт тут
recepti.biz.ua начинки для мясной пиццы
Мебельный интернет магазин: страви до святкового столу. Мебель от производителя недорого.
Танцы-повторялки для детей: праздничные салаты на новый год. Низкокалорийная еда для похудения.
Пирог со шпинатом www.recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter