Рулька "Святкова"

ДРУГІ СТРАВИ
1022 Рулька "Святкова"
Фото - Рулька
інгредієнти:
  • Гірчиця 5 ст.л.
  • Майонез 2 ст.л.
  • Спеції (для м´яса)
  • Кукурма 1 ст.л.
  • Мед 2 ст.л.
  • Рулька (свиняча) 2 шт.
  • Олія соняшникова 2 ст.л.
  • Сіль
  • Часник 6 зуб.
  • Гвоздика
  • Перець

Рулька Маринад: змішати гірчицю, майонез, спеції, кукурму, мед, сіль, перець, олію в однорідну суміш, додавши пару роздавлених зубчиків часнику.

Рулька Гарно натерти рульки сумішшю, зробити кілька проколів, у проколи уставити кілька гілочок гвоздики (3-4) і половинок зубчиків часнику (6-7 на кожну рульку). Поставити в холодильник на ніч.

фото Рулька Розігріти духовку до 150 градусів. Рульки запакувати у рукави для запікання, зробивши кілька надрізів зверху пакета для виходу зайвої пари, і поставити хвилин на 20. Збільшити температуру до 170 градусів і залишити на 2години.

Рулька Перед подачею полити бульйоном, що утворився під час запікання.

Рулька Подавати рульку з картоплею, запеченою на тій же поличці у фользі з томатом і сирком у приправах для картоплі.

Диета: рецепты для похудения - рецепт пончиков творожных.

Семена подсолнечника: салаты с семечками подсолнуха. Потрясающе вкусный салат.

Соус из хрена. Соус из карри с хреном.

блюда новогоднего праздничного стола

Фантастический Кэш Бэк - оладьи как в детском саду.

Рецепты салатов из языка. Найти рецепт салата оливье на английском языке.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter