Рулька "Святкова"
- Гірчиця 5 ст.л.
- Майонез 2 ст.л.
- Спеції (для м´яса)
- Кукурма 1 ст.л.
- Мед 2 ст.л.
- Рулька (свиняча) 2 шт.
- Олія соняшникова 2 ст.л.
- Сіль
- Часник 6 зуб.
- Гвоздика
- Перець
Маринад: змішати гірчицю, майонез, спеції, кукурму, мед, сіль, перець, олію в однорідну суміш, додавши пару роздавлених зубчиків часнику.
Гарно натерти рульки сумішшю, зробити кілька проколів, у проколи уставити кілька гілочок гвоздики (3-4) і половинок зубчиків часнику (6-7 на кожну рульку). Поставити в холодильник на ніч.
Розігріти духовку до 150 градусів. Рульки запакувати у рукави для запікання, зробивши кілька надрізів зверху пакета для виходу зайвої пари, і поставити хвилин на 20. Збільшити температуру до 170 градусів і залишити на 2години.
Перед подачею полити бульйоном, що утворився під час запікання.
Подавати рульку з картоплею, запеченою на тій же поличці у фользі з томатом і сирком у приправах для картоплі.
Диета: рецепты для похудения - рецепт пончиков творожных.
Семена подсолнечника: салаты с семечками подсолнуха. Потрясающе вкусный салат.
Соус из хрена. Соус из карри с хреном.
блюда новогоднего праздничного стола
Фантастический Кэш Бэк - оладьи как в детском саду.
Рецепты салатов из языка. Найти рецепт салата оливье на английском языке.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter