Рулька із тушкованою капустою та грибами
- Рулька свиняча 1 шт.
- Капуста білоголова 400 г
- Капуста квашена 250 г
- Печериці 200 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Картопля 4 шт.
- Помідор 1 шт.
- Зелень (кріп, петрушка, зелена цибуля) 1 пуч.
- Сіль, перець
- Гірчиця 1 ст.л.
- Олія рослинна
- Грудка свиняча копчена 100 г
Рульку попередньо відварити у великій кількості киплячої підсоленої води. Варити години 1,5-2.
Для начинки обсмажити протягом 2 хвилин на невеликій кількості олії, нарізані (не дрібно) печериці.
Додати цибулину, нарізану соломкою. Обсмажувати разом 3 хвилини.
Посолити, поперчити. Додати гілочку розмарину. Обсмажити ще 2 хвилини.
Із грудки зрізати шкіру, нарізати тонкими скибочками. Обсмажити на сковороді.
Додати картоплю, нарізану соломкою. Обсмажити до скориночки.
Додати другу цибулину, нарізану соломкою.
Додати нарізану не дуже тонко капусту.
Додати нарізаний помідор. Все перемішати, посолити і поперчити.
Викласти капусту у вогнетривку форму, або у глибоке деко. Додати квашену капусту і дрібно нарізану зелень.
Додати 2-3 ополоника бульйону.
Рульку вийняти із бульйону, трохи остудити, розрізати і вийняти кістку.
Усередині обмазати рульку гірчицею, викласти гриби з цибулею.
Покласти рульку на капусту, зверху також обмазати гірчицею.
Запікати у розігрітій до 230 градусів духовці 20 хвилин. Подавати, нарізавши на порційні шматки.
Блюда для фуршета: лучшие блюда для фуршета. Топ 10 лучших ресторанов СПб.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты греческой кухни с фото.
Рецепт кекс столичныйРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты
Рецепты салатов из креветок с фотоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
Рецепты торт медовик. Рецепт торта медовик или баня.
Рецепты с малиной: простые рецепты десертов без выпечки с фото. Поможем выйти замуж в Германию.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter