Рулька із тушкованою капустою та грибами

ДРУГІ СТРАВИ
804 Рулька із тушкованою капустою та грибами
Фото - Рулька із тушкованою капустою та грибами
інгредієнти:
  • Рулька свиняча 1 шт.
  • Капуста білоголова 400 г
  • Капуста квашена 250 г
  • Печериці 200 г
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Картопля 4 шт.
  • Помідор 1 шт.
  • Зелень (кріп, петрушка, зелена цибуля) 1 пуч.
  • Сіль, перець
  • Гірчиця 1 ст.л.
  • Олія рослинна
  • Грудка свиняча копчена 100 г

Рулька з тушeной капустою і грибами інгредієнти Рульку попередньо відварити у великій кількості киплячої підсоленої води. Варити години 1,5-2.

Рулька з тушeной капустою і грибами Для начинки обсмажити протягом 2 хвилин на невеликій кількості олії, нарізані (не дрібно) печериці.

фото Рулька з тушeной капустою і грибами Додати цибулину, нарізану соломкою. Обсмажувати разом 3 хвилини.

Рулька з тушeной капустою і грибами Рулька свиняча Посолити, поперчити. Додати гілочку розмарину. Обсмажити ще 2 хвилини.

Рулька з тушeной капустою і грибами Капуста білокачанна Із грудки зрізати шкіру, нарізати тонкими скибочками. Обсмажити на сковороді.

Рулька з тушeной капустою і грибами Капуста квашена Додати картоплю, нарізану соломкою. Обсмажити до скориночки.

Рулька з тушeной капустою і грибами Печериці свіжі Додати другу цибулину, нарізану соломкою.

Рулька з тушeной капустою і грибами Цибуля ріпчаста Додати нарізану не дуже тонко капусту.

Рулька з тушeной капустою і грибами Картопля Додати нарізаний помідор. Все перемішати, посолити і поперчити.

Рулька з тушeной капустою і грибами Помідор Викласти капусту у вогнетривку форму, або у глибоке деко. Додати квашену капусту і дрібно нарізану зелень.

Рулька з тушeной капустою і грибами Зелень Додати 2-3 ополоника бульйону.

Рулька з тушeной капустою і грибами Сіль перець Рульку вийняти із бульйону, трохи остудити, розрізати і вийняти кістку.

Рулька з тушeной капустою і грибами Гірчиця Усередині обмазати рульку гірчицею, викласти гриби з цибулею.

Рулька з тушeной капустою і грибами Рослинна олія для смаження Покласти рульку на капусту, зверху також обмазати гірчицею.

Рулька з тушeной капустою і грибами Грудинка свиняча копчена Запікати у розігрітій до 230 градусів духовці 20 хвилин. Подавати, нарізавши на порційні шматки.

 

Блюда для фуршета: лучшие блюда для фуршета. Топ 10 лучших ресторанов СПб.

Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты греческой кухни с фото.

Рецепт кекс столичныйРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты

Рецепты салатов из креветок с фотоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы

Рецепты торт медовик. Рецепт торта медовик или баня.

Рецепты с малиной: простые рецепты десертов без выпечки с фото. Поможем выйти замуж в Германию.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter