Рулька а-ля "Печене вепрево коліно"

ДРУГІ СТРАВИ
717 Рулька а-ля "Печене вепрево коліно"
Фото - Рулька а-ля
інгредієнти:
  • Рулька (свиняча) 2 кг
  • Пиво темне 500 мл
  • Гірчиця 2 ст.л.
  • Олія оливкова 1 ст.л.
  • Цибуля ріпчаста 3 шт.
  • Лавровий лист 1 шт.
  • Сіль 1 ст.л.
  • Перець чорний (мелений) 1.5 ч.л.
  • Сік лимона 2 ст.л.
  • Часник 3 зуб.
  • Кмин (гілочка) 1 шт.

Рулька а-ля Рульку намочити, ретельно поскобити шкірку від зайвої вовни, обмити, обсушити.

Маринад: змішати гірчицю, оливкову олію, листя з гілочки тмину, лимонний сік, чорний перець і подрібнений лавровий лист. Відставити у сторону. Півтори цибулини нашаткувати півкільцями. Рульку добре натерти сіллю. Заправити цибулею рульку, де це можливо (під шкірку, між тканинами м'яса) і обмазати маринадом. У пакет покласти рульку, залити половиною банки пива і відправити у холод маринуватися мінімум на 3 години.

Рулька а-ля Розігріти духовку до 220 градусів. Вийняти рульку із маринаду, ретельно очистити від маринаду і цибулі, щоб не горіла при запіканні. Підготувати форму для запікання, необхідно взяти деко або будь-яку іншу форму з високими краями і за розміром рульки (не менше), застелити її фольгою (блискучою стороною наверх). Нарізати крупно 1,5 цибулини, часник роздавити і викласти все на дно рівномірно. Зверху викласти рульку. Залити залишеним пивом. Накрити рульку фольгою (блискучою стороною у середину) і поставити в духовку на 2-2,5 години. Через годину рульку перевернути на інший бік. За 10 хвилин до готовності відкрити фольгу, для отримання рум'яної шкірочки.

фото Рулька а-ля Подати можна із тушкованою капустою, кнедликами, овочевим салатом.

Рецепты Приготовления - рецепты диетические.

recepti.biz Рецепты и советы. Кулинарные рецепты

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter