Рулька
721
інгредієнти:
- Гомілка свиняча (передня нога) 1 шт.
- Світле пиво 0.5 л
- Часник 4 зуб.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Морква 2 шт.
- Цукор 4 ст.л.
- Перець чорний і запашний 10 шт.
- Сіль
- Кмин 0.5 ч.л.
- Зира 0.5 ч.л.
- Майоран 0.5 ч.л.
- Базилік сушений 0.5 ч.л.
- Часник сушений 0.5 ч.л.
- Розмарин 0.5 ч.л.
Відварити гомілку протягом 1,5-2 годин у добре підсоленій воді з усіма спеціями, цибулею та морквою. Приготувати соус із пива, цукру і часнику.
Вийняти гомілку із бульйону, помістити на деко, полити соусом і поставити у духовку, розігріту до 180 градусів на півтори години. Через кожні 10-15 хвилин поливати соусом.
новогодние рецепты праздничных блюд
Рецепты салатов из морепродуктов здесь
Рецепт праздничных блюдБаза рецептов. Праздничные подборки рецептов. Кулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі