Рулька
- Свинина (рулька)
- Перець духмяний
- Базилік
- Часник
- Кріп
- Гвоздика
- Гірчиця
- Сіль (морська)
- Суміш перців
- Соєвий соус
Рульку помити, очистити й обсушити паперовим рушником. Зробити косі розрізи на верхній половині рульки.
У перехрестя надрізів вставити кілька гвоздик, втерти у розрізи суміш морської солі і суміші перців, додати ложку гірчиці і соєвий соус, полити рульку.
Проколоти тонким ножем "м'ясисту" частину і в розріз проштовхнути півзубчика часнику вмочивши його у сіль. Всього 5-6 проколів. Поставити у холодильник на ніч.
Дрібно нарізати зелень і обсипати м’ясо.
Ретельно обгорнути у харчову фольгу рульку і поставити у піч при 130-140 градусах на 1,5-2 години.
Після закінчення зазначеного часу розкрити фольгу, збільшити температуру до 250°С і запекти до рум'янцю.
Стежити, щоб не підгоріла.
Подавати можна гарячим або холодним.
Проблеме с печенью не бывать: печеня по домашньому.
Кульков андрей. Никита кульков.
Рецепт торт спартакРецепты и советы. Кулинарные рецепты
Греческий пирог со шпинатом recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter