Рулька

ДРУГІ СТРАВИ
767 Рулька
Фото - Рулька
інгредієнти:
  • Свинина (рулька)
  • Перець духмяний
  • Базилік
  • Часник
  • Кріп
  • Гвоздика
  • Гірчиця
  • Сіль (морська)
  • Суміш перців
  • Соєвий соус

Рульку помити, очистити й обсушити паперовим рушником. Зробити косі розрізи на верхній половині рульки.

У перехрестя надрізів вставити кілька гвоздик, втерти у розрізи суміш морської солі і суміші перців, додати ложку гірчиці і соєвий соус, полити рульку.

Проколоти тонким ножем "м'ясисту" частину і в розріз проштовхнути півзубчика часнику вмочивши його у сіль. Всього 5-6 проколів. Поставити у холодильник на ніч.

фото

Дрібно нарізати зелень і обсипати м’ясо.

Ретельно обгорнути у харчову фольгу рульку і поставити у піч при 130-140 градусах на 1,5-2 години.

Після закінчення зазначеного часу розкрити фольгу, збільшити температуру до 250°С і запекти до рум'янцю.

Стежити, щоб не підгоріла.

Подавати можна гарячим або холодним.

Проблеме с печенью не бывать: печеня по домашньому.

хлеб по домашнему

Кульков андрей. Никита кульков.

Рецепт торт спартакРецепты и советы. Кулинарные рецепты

Греческий пирог со шпинатом recepti.biz.ua