Рулька
897
інгредієнти:
- Свинина (рулька) 2 шт.
- Майонез 5 ст.л.
- Паприка 4 ст.л.
- Сіль, перець
- Гірчиця 2 ч.л.
Свинячі рульки покласти у холодну воду і варити у великій кількості води після того, як закипить, 1 год 40 хвилин, потім трохи охолодити. Окремо приготувати суміш: майонез, гірчиця, паприка, сіль і перець. Обмазати гарно свинину, покласти у підготовлену посудину для запікання, посудину змастити олією злегка, і поставити у розігріту духовку на 15 хвилин, доки не з'явиться гарна скоринка.
Рецепт торта киевскийКулинарные рецепты. Рецепты и советы
Колбаса домашняя без кишокРецепты колбас. Колбасы, ветчина, сосиски, мясные деликатесы
Посуда, восторг, грация, авация: посуда для квашения капусты. Tramontina посуда.
recepti.biz.uaРецепты и советы. Кулинарные рецепты
Немецкие кухни: немецкая кухня рецепты с фото.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі