Рулетики зі свинини з грибами
610
інгредієнти:
- Свинина 1 кг
- Баклажан 0.5 кг
- Перець болгарський 2 шт.
- Печериці 250 г
- Часник 3 зуб.
- Зелень (петрушка)
- Сіль
- Олія рослинна
Баклажани помити, відварити у підсоленій воді, очистити від шкіри, нарізати тонкими пластинами.
Перець, часник і петрушку дрібно нарізати.
Печериці помити і подрібнити.
Свинину разом із жиром нарізати великими пластинами завтовшки 1,5-2 см, укласти на фольгу, змащену олією і густо пересипану рубаною петрушкою і перцем.
На м'ясні пластини укласти скибочки баклажан, подрібнений часник, перець, печериці.
Згорнути тугі рулети.
Кожен обгорнути фольгою і запікати у духовці близько 1 години.
Мясные салаты рецепты. Праздничный мясной салат рецепт.
Рецепт борщ с бурякомИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі