Рулетики зі свинини з абрикосами і фісташками
- Свинина (вирізка) 2 шт.
- Олія оливкова 2 ст.л.
- Цибуля шалот 2 шт.
- Часник 1 зуб.
- Коріандр (мелений) 0.25 ч.л.
- Кориця (мелена) 0.25 ч.л.
- Імбир (мелений) 0.25 ч.л.
- Фісташки 50 г
- Петрушка 3 ст.л.
- Абрикоса (сушена) 100 г
- Масло вершкове 1 ст.л.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
Розрізати свинячу вирізку уздовж, щоб вона відкрилася, як книжка.
Посолити і поперчити м'ясо. Відкласти на деякий час.
Нарізати дрібно цибулю. Розігріти половину оливкової олії на сковороді.
Посмажити цибулю приблизно 5 хв, постійно помішуючи, до золотистого кольору.
Додати у цибулю часник, спеції і фісташки очищені та подрібнені, посмажити ще пару хвилин на маленькому вогні.
Розподілити суміш цибулі на м'ясі.
Викласти поверх абрикоси, попередньо замочені у воді.
Закрити "книжку" із м'яса і перев'язати білою ниткою.
Проробити те ж саме з другим шматком вирізки.
Розігріти оливкову олію і вершкове масло на сковороді. Обсмажити рулети з усіх боків до рум'яної скоринки.
Додати пару ложок води і тушкувати рулетики приблизно 10 хв. під не повністю закритою кришкою. Потім вимкнути вогонь і дати постояти трохи.
Для гарніру поставити відварені до напівготовності молоді весняні овочі та картоплю в духовку.
Нарізати рулетики, попередньо видаливши нитки, викласти красиво на овочі і полити утвореним від смаження соусом.
Кулинарные сайты с рецептами и фотоКулинарные рецепты. Кулинарная социальная сеть
Рецепти святкових закусокВкусные быстрые и простые рецепты Закусок
Салаты рецепты фото здесь
recepti.biz.ua приготовления канапе
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter