Рулетики з курячої грудки із плавленим сиром і зеленню
1992
інгредієнти:
- Куряче філе (грудка)
- Сир плавлений
- Масло вершкове
- Зелень
- Спеції
- Сіль
- Яйце
- Сухарі панірувальні
Куряче філе або грудки трохи відбити.
Дрібно нарізати зелень.
На філе викласти пластинку плавленого сиру, посипати зеленню і зверху викласти шматочок плавленого сиру і шматочок масла. Посолити і поперчити.
Загорнути в рулетики і заколоти зубочистками.
Вмочити рулетики у збитому яйці.
Обваляти їх у панірувальних сухарях і повторити цю процедуру три рази.
Потім обсмажити їх на олії.
Коли рулетики підрум'яняться, загорнути їх у фольгу і відправити в розігріту духовку на 20-25 хв.
Немецкая кухня рецепты с фото выпечкаНемецкая ортопедическая техника. Немецкий производитель
Печенье барни рецепт видеоПроизводство шоколада, конфет, батончиков, карамели, печенья, тортов
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі