Рулетики з індички з грибами та бринзою
- Філе індички (курки) 1.5 кг
- Печериці свіжі 600 г
- Майонез (сметана) 200 г
- Бринза (фета) 1 упак.
- Сіль
- Перець чорний мелений
- Зелень (кріп, петрушка)
- Молоко
- Шпажки (зубочистки)
- Олія рослинна
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Сир твердий 100 г
Печериці очистити, нарізати скибочками.
Нарізати дрібно цибулю, обсмажити на олії до золотистого кольору.
Додати на сковороду печериці, обсмажити до готовності хв 10-15, приправити сіллю і перцем, додати майонез або сметану, відставити.
Філе індички нарізати тонкими пластами, кожен відбити як можна тонше.
Бринзу нарізати тоненькими пластами, дрібно порубати зелень. На пласт індички викласти пласт бринзи і трохи зелені.
Скрутити рулетики і закріпити шпажками.
Всі рулетики обсмажити з усіх боків.
Скласти всі рулетики у форму для випікання.
Залити із печериць заливку зверху, якщо вона густа, розчинити її молоком. Поставити в духовку на 30-40 хв при 180-200 градусах.
Натерти сир, за 5-10 хв до готовності посипати.
Рецепт торта медовика www.recepti.biz.ua
Мультиварка Philips: рецепты салатов с фото. Рецепты на праздничный стол.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter