Рулетики з індички із брусничним варенням
- Філе індички 500 г
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Цибуля порей 1 шт.
- Селера коренева 100 г
- Олія рослинна 3 ст.л.
- Варення брусничне 150 г
- Вода (зі спеціями або біле сухе вино) 100 г
- Сіль
- Перець
Овочі дрібно порізати.
М'ясо індички порційно розрізати, відбити, посолити і поперчити з обох сторін. Змастити кожен рулетик 0,5 ч. л. варення, згорнути рулетиками, якщо потрібно - скріпити зубочистками, і обсмажити в сотейнику у 2 ст. л. олії за 2-4 хвилини з усіх сторін.
Розігріти духовку до 160°C.
Додати в сотейник порізані овочі (половину цибулі - залишити), трохи протушкувати їх із м'ясом, залити водою зі спеціями (або білим сухим вином), протушкувати все разом 10 хвилин і відправити в розігріту духовку.
В 1 ст. л. олії підсмажити залишену цибулю до прозорості, додати варення. Протушкувати 5-8 хвилин.
Залити цибульно-брусничною сумішшю рулетики і далі готувати в духовці 20 хвилин.
Подавати з відвареною картоплею або рисом.
Рецепты салатов на любой вкус: салаты с редькой рецепты с фото. Рецепты с фото.
Натуральное мясо для питомцев - салати з курячим мясом. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Как приготовить летний салат - рецепт салата з язиком. Книга Рецептов Для Мультиварки.
Рецепт суп гуляш www.recepti.biz.ua
Рецепт торта из творога без выпечки жилейные. Рецепт торта без выпечки.
Праздничные кулинарные рецепты вторые блюда. Кулинарные рецепты праздничных блюд.
Рецепты Приготовления - мимоза рецепт салата. Готовим со вкусом.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter