Рулетики з індички
- Індичка (філе) 400 г
- Песто (зелений) 3 ч.л.
- Олія оливкова 3 ст.л.
- Базилік (свіжий, листочки) 7 шт.
- Сіль
- Помідор (cушений) 4 шт.
- Вино біле сухе 0.5 скл.
- Картопля 8 шт.
- Перець чорний (мелений)
Шніцелі з індички злегка відбити, посолити і поперчити, залити оливковою олією і перекласти базиліком. Залишити маринуватися на 20-30 хв.
Mаринований шніцель змастити соусом песто і викласти на нього сушений помідор.
Якщо помідори були без оливкової олії, то їх треба маринувати у ній, паралельно зі шніцелями.
Додати листочки базиліка з маринаду і згорнути рулетик.
Закріпити шпажками або ниткою і обсмажити.
Cковорода спочатку суха. Коли викласти усі рулетики, додати оливкову олію-маринад.
Oбсмажити з усіх боків до рум'яності.
Перекласти у сотейник або каструльку і залити білим сухим вином (100-150 мл). Tушкувати під закритою кришкою на повільному вогні 20 хвилин.
Подавати із молодою картоплею.
ЗдесьИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепты тортов без выпечкиУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Термосы и посуда для туризма: рецепт лаваш на гриле.
Рецепт салат с креветками и авокадоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Главные пасхальные рецепты - вкусные рецепты с фото на пасху. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter