Рулетики з червоною рибою
- Інгредієнти:
- Лаваші
- М´який сир
- Червона риба
- Зелень
1. Змастити один бік лаваша плавленим сиром.
2. Зверху покласти нарізану тонкими скибочками червону рибу.
3. Посипати зеленню (петрушкою і кропом). .
4. Згорнути в рулет.
5. Поставити в холодильник на 10 хвилин.
6. Перед подачею порізати на шматочки товщиною 10 -15 мм.
Корисні поради:.
- Сир краще вибирати м´який (наприклад, "Віола", "Хохланд"), щоб, при нанесенні на лаваш, не порвати його.
- Рулети виходять смачними зі слабосоленої сьомги. .
- Викладайте шматочки риби на лаваш по діагоналі на відстані 2 см один від одного. Чим щільніше покладена рибка, тим більше "набитим" і смачним буде рулет.
- Рулет не буде розгортатися з краю, якщо він там намазаний сиром. Сир "склеює" лаваш.
- Чим більше постоїть рулет в холодильнику, тим він смачніший. Можна приготувати з вечора.
Кулинарные рецепты от Tramontina - авокадо салат рецепт. Как приготовить летний салат.
Маковый торт царица эстер рецептИзготовление тортов на заказ
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter