Рулетики з червоною рибою

ДРУГІ СТРАВИ
3866 Рулетики з червоною рибою
Рулетики з червоною рибою
інгредієнти:
  • Інгредієнти:
  • Лаваші
  • М´який сир 
  • Червона риба
  •  Зелень 

1. Змастити один бік лаваша плавленим сиром.

2. Зверху покласти нарізану тонкими скибочками червону рибу.

3. Посипати  зеленню (петрушкою і кропом).  .

4. Згорнути в рулет.

5. Поставити в холодильник на 10 хвилин.

6. Перед подачею порізати на шматочки товщиною 10 -15 мм.

Корисні поради:.

- Сир краще вибирати м´який (наприклад, "Віола", "Хохланд"), щоб, при нанесенні на лаваш, не порвати його.

- Рулети виходять смачними зі слабосоленої сьомги. .

- Викладайте шматочки риби на лаваш по діагоналі на відстані 2 см один від одного. Чим щільніше покладена рибка, тим більше "набитим" і смачним буде рулет.

- Рулет не буде розгортатися з краю, якщо він там намазаний сиром. Сир "склеює" лаваш.

 - Чим більше постоїть рулет в холодильнику, тим він смачніший. Можна приготувати з вечора.

Кулинарные рецепты от Tramontina - авокадо салат рецепт. Как приготовить летний салат.

Маковый торт царица эстер рецептИзготовление тортов на заказ

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter